Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Στην Κρητη / Σεισμοσ Κρητη : Krhth Seismos 3 7 Rixter Parallaxi : 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 .

Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.

Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ Î'ΡÎ
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ Î'ΡÎ"ΟΣ... ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ from 4.bp.blogspot.com
Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του .

Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα.

12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του .

Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. ΚΡΗΤΗ: Î'γιασμός στην Σχολή Î'υζαντινής Μουσικής - Î'ΗΜÎ'
ΚΡΗΤΗ: Î'γιασμός στην Σχολή Î'υζαντινής Μουσικής - Î'ΗΜÎ' from www.vimaorthodoxias.gr
12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι.

Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης.

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ'- Τρόμος: 6,6 Ρίχτερ στη Σάμο- Κατέρρευσε
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ'- Τρόμος: 6,6 Ρίχτερ στη Σάμο- Κατέρρευσε from images32.inewsgr.com
Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ .

Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Σεισμοσ Στην Κρητη / Σεισμοσ Κρητη : Krhth Seismos 3 7 Rixter Parallaxi : 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 .. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Πέρα από την κρήτη, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε κάσο, κάρπαθο και ρόδο, αλλά και στην .